Zelf schoonmaken of uitbesteden?

Het kantoor schoonmaak er zelf bij doen als drukke ondernemer? Of een schoonmaakster in eigen loondienst nemen? of de dagelijkse schoonmaak uitbesteden en een schoonmaakbedrijf inhuren?

Facilitaire zaken waar ieder bedrijf mee te maken heeft of gaat krijgen. Schoonmaken is een vak en een schoonmaakbedrijf inhuren heeft vele voordelen.

Nadeel van het kantoor zelf schoonmaken.

  • Het kantoor dagelijks zelf schoonmaken heeft als grootste nadeel, tijd.

Tijd is geld, en weg is weg. Geld kan altijd weer verdient worden, tijd komt nooit meer terug. Tijd is geld. Een drukke ondernemer heeft vaak al uren tekort in een werkdag.

Voordeel van het inhuren schoonmaakbedrijf.

  • Een schoonmaakbedrijf is verantwoordelijk voor de schoonmaak kwaliteit, aansturing en begeleiding van het schoonmaak personeel op het schoonmaak pand. En dient bij ziek personeel, vervangende schoonmaaksters in te zetten, het verlaagt het ziekteverzuim.

Een professioneel Schoonmaakbedrijf inhuren, bespaart op den duur, tijd. De ondernemer of het eigen personeel is daarmee productiever en heeft meer tijd om eigen werk doelstellingen te behalen.

Tijd is geld, en de eigenaar van 123 Schoonmaken sinds 2010 werkzaam in de schoonmaakbranche. Vraagt zich nog steeds af.

Waarom is de schoonmaakprijs zo laag? De schoonmaak is een sluitpost! 123 schoonmaken een marketeer, De schoonmaakbudget behoort bij de marketingkosten thuis! Marketing leert de marketing mix van de p’s.

Presentatie. Een schoon pand werkt voor iedereen prettiger. Voor de eigenaar, het personeel, de leveranciers en bezoekers. Gaat ziekte verzuim tegen, COVID is het bewijs! Hoe dan een sluitpost?

Er zijn circa 6000 schoonmaakbedrijven in Nederland. De keuze is reuze. Nog geen professioneel schoonmaakbedrijf keuze kunnen maken? Plaats een eenmalige schoonmaak opdracht en huur een schoonmaakbedrijf in eigen regie periodiek in.

123 Schoonmaken
@ your service