Leads & Leadgeneratie

Wat zijn leads? en hoe werkt leadgeneratie?

De ene lead is de andere lead niet. Elke lead is uniek en hangt af van vele factoren, zoals interesse, timing, prijs, oplossing, waarde, noodzaak, kwaliteit, behoefte, vraag, aanbod, etc.

Promoot jezelf! er is niemand die het gratis voor je doet.

Elke lead heeft in elke fase van het verkoop proces een andere lead naam. Alle leads in welke sales fase dan ook hebben gezamenlijk één marketing doel. Klanten scoren, meer omzet maken, meer naamsbekendheid verkrijgen, vindbaarheid verbeteren etc.

Suspects LEAD

Een suspect is ook wel een Cold Lead term in het marketing vak. Hier is de doelgroep in de oriëntatie fase, aan het rondkijken ook wel window shopping. De doelgroep heeft een eind doel, maar nog niet een scherp beeld van het gene wat gewild of nodig is om in te kopen, en al helemaal niet waar dat in te kopen. Kortom dit is ieder mens. Een breed en diepe doelgroep.

Prospects LEAD

De volgende stap is van suspect naar een prospect lead. Er wordt informatie aangevraagd, een vraag gesteld, een opmerking, een like geplaatst. Ze bezoeken de winkel, de website, de webshop etc. We hebben de aandacht! Alleen de exacte ( in ) koopbehoefte is nog niet geheel en duidelijk bekend. Een MQL lead in marketing term. De aandacht is er en het eerste contact is gelegd of daar is een mogelijkheid toe.

Hot LEAD

Iedere marketeer en of verkoper op een sales afdeling loves a HOT LEAD, een HQL. Indien er nog meer gerichte informatie gevraagd wordt, bijv. door het maken van een persoonlijke afspraak, een hulpvraag stellen of bij het doen van een offerteaanvraag is het een HOT Lead, HQL geworden. Een hot lead moet geclosed worden en omzet genereren. Hot leads zijn duur in aanschaf en in het genereren ervan.

123 Schoonmaken ondersteunt in dit marketingproces met onafhankelijk marketingdiensten biedend aan schoonmaakbedrijven in de schoonmaakbranche. Een extern, extra marketing kanaal voor ieder schoonmaakbedrijf lid.

Alleen leden krijgen schoonmaak leads na aanvraag doorgestuurd.

Lidmaatschap is gratis
en géén abonnement, ontvang en betaal leads per stuk!

123 Schoonmaken genereert en verkoopt geverifieerde schoonmaak leads, Hotleads in de schoonmaakbranche met gerichte informatie van kwaliteit.

Meer schoonmaak leads en extra schoonmaak opdrachten genereren nieuwe klanten en meer omzet. 123 Schoonmaken creëert kansen voor het verhogen van de omzet van het sales team van ieder schoonmaakbedrijf lid.

123 Schoonmaken
@ your service