Krachtig backlinks netwerk

Het bouwen van een krachtig netwerk van backlinks is cruciaal voor o.a. de zichtbaarheid en vindbaarheid van een website op lange termijn. Die theorie is niet nieuw, echter nog altijd relevant. Het verschil zit hem in de gewenste doelstelling. Voor langere termijn of gaan ´we’ voor de short terms goals, de keuze is, reuze..

Backlinks, ook wel inkomende links of externe links genoemd, zijn links vanaf andere websites naar de jouwe. Ze spelen een sleutelrol in zoekmachineoptimalisatie (SEO) omdat ze gezien worden als een teken van de kwaliteit en relevantie van je content door zoekmachines zoals Google, Bing, Duck duck..etc. dit zijn de ´meest populaire´ zoekmachines.

Daar wordt dan ook sneller en strenger gechecked op o.a. kwaliteit. Ook google houdt van net werk. Zijn de backlinks clean? Zijn ze organisch? of voor de snelle handel, gekocht? ook daar wordt onderscheid in gemaakt. Een mix van organische one way links, voldoende linkpartners, eenzijdige weblinks, adverteren met tekstlinks op een blogartikel, of een categorie weblinks etc. De prijzen? die variëren sterk. Handel is en blijft, gunnen of mis gunnen.

Bij het opbouwen van backlinks, is het belangrijk om te focussen op de kwaliteit boven kwantiteit. Hoogwaardige links, bijvoorbeeld van websites die zelf een goede reputatie hebben binnen jouw industrie, wegen zwaarder dan vele links van minder relevante of laagwaardige sites. Het proces kan handmatig of gedeeltelijk geautomatiseerd worden uitgevoerd, maar het handmatig selecteren en benaderen van relevante sites waar je waarde kunt toevoegen, zoals door gastblogs of case studies, is vaak effectiever en veiliger om ´straffen´ van zoekmachines te vermijden, én te VOOR komen.

Naast voldoende clean backlinks is de uniekheid en kwaliteit van de content op je eigen site net zo belangrijk.

Dit helpt niet alleen bij het aantrekken van natuurlijke (clean) backlinks wanneer andere sites jouw content als waardevol beschouwen en ernaar willen linken, maar verbetert ook de algehele gebruikerservaring en houdt bezoekers langer op je site.

Naamsbekendheid en zichtbaarheid gaan hand in hand met een sterke SEO-strategie, die zorgvuldig ´moet´ worden uitgevoerd.

123 Schoonmaken van slechte links en regelmatig controleren van de links en bijhorende profielen is ook essentieel om de normen hoog te houden en de gezondheid van je schoonmaakbedrijf website te waarborgen.

123 Schoonmaken

Geef een reactie

www.123schoonmaken.nl

Schoonmaak offerte(s) aanvragen

Schoonmaak Index vermelding

Schoonmaakbedrijf lid worden

*Schoonmaak Index vermelding, gratis
voor schoonmaakbedrijven gevestigd in NL

Dit zal sluiten in 11 seconden

You cannot copy content of this page

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan 123 schoonmaken helpen?