Zijn er kosten verbonden aan een offerteaanvraag?

Nee, het aanvragen een schoonmaakbedrijf offerte is gratis, aan een offerteaanvraag zijn geen kosten aan verbonden. Ook het plaatsen van een extra, eenmalige schoonmaakopdracht is kosteloos.

Schoonmaak Offerte Aanvragen
Ontvang vrijblijvend maximaal 5 schoonmaakbedrijf offertes uit eigen regio

Andere gratis diensten zijn de mogelijkheid om te solliciteren naar schoonmaak werk in de schoonmaakbranche. Klik hier om te solliciteren. voor een open sollicitatie naar werk in de schoonmaakbranche, met of zonder diploma’s, ervaring of kennis. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw schoonmaak talent.

Schoonmaak klacht melden. Klachten over een schoonmaakbedrijf melden door het schoonmaak klachtformulier in te vullen. Meldpunt schoonmaak klacht, klik hier.

Schoonmaak klachten worden intern behandeld. Indien gewenst bemiddelt 123 Schoonmaken gratis om de klacht op te lossen. Klachten worden niet online gepubliceerd door 123 Schoonmaken.

Feedbackformulier Schoonmaakbedrijf. Ook positief mag gemeld worden! Graag zelfs, geef bij goed schoonmaak werk en functioneren een positieve feedback. dit motiveert de uitvoerende schoonmakers en is een goede reclame voor het schoonmaakbedrijf lid van 123 Schoonmaken. Feedback nalezen, klik hier voor Feedback Schoonmaakbedrijf

Jaarlijks het schoonmaakbedrijf beoordelen op kennis, kunde, houding en gedrag is mogelijk door het Schoonmaakbedrijf Leverancier Beoordeling Formulier in te vullen.

Mochten er vragen, opmerkingen, suggesties zijn? neem contact op met het klantenservice TEAM van 123 Schoonmaken.

123 Schoonmaken
@ your service