Vies

Het woord en begrip vies. Een ieder heeft zo zijn eigen mening, zeker in Nederland. Vies is in ieder geval, niet schoon.

Wat is vies?

De ai vertaling van ´Vies´

schoon promotie

Schoon promotie & clean backlinks @123schoonmaken

wat is vies?

Vaak wordt het woord ‘vies’ geassocieerd met gebrek aan netheid of hygiëne, maar het kan ook slaan op een methode die als onethisch of incorrect wordt gezien, een gebrek aan motivatie of discipline. Of krijgen de de meesten te weinig schoonmaaktijd? Is er verkeerd ingekocht of verkocht?

Een tekort aan tijd of moeite die in een schoonmaak taak wordt gestoken, of een gebrek aan reiniging kennis, zoals vuil soort herkenning en de oplossing ( inschatten van een situatie in geheel ) of inzicht.

wellicht is het wel tijd, om een schoonmaakbedrijf in te huren. Schoonmaken is, en blijft een leuk VAK.

Menig kantoor personeel kan zijn of haar tijd beter op eigen bedrijfsactiviteiten en doelstellingen focussen. Het inhuren van een (zzp) schoonmaker is lucratief voor eigen tijd en bedrijf.

Een ‘methode fout’ is tijdens de schoonmaak kwaliteit controle snel opgemerkt. Ervaren VSR opgeleide, kwaliteit inspecteurs zien het meestal bij de entree al. De welbekende eerste indruk, cliché..

Een schoonmaak werk, methode fout kan bijvoorbeeld gezien worden in een werkwijze die niet effectief is of die ethische principes overtreedt, wat in professionele contexten als ‘vies spel’ kan worden beschouwd. In normale mensen taal, een minder goed opgeleide schoonmaak medewerker? Dat kan natuurlijk ook. En is ook vaak de echte reden.

Gebrek aan motivatie of discipline kan leiden tot halfslachtige pogingen om taken te volbrengen, wat resulteert in werk van lage kwaliteit dat ‘vies’ aanvoelt in de zin van onverzorgd of slordig.

Tijdgebrek of een gebrek aan kennis en inzicht kan ook resulteren in werk dat als ‘vies’ wordt beschouwd, omdat het niet voldoet aan de verwachtingen of standaarden.

Dit alles heeft ook te maken met ‘work ethics’ en netheid, niet alleen in de fysieke zin, maar ook in hoe we onze taken en verantwoordelijkheden benaderen en ook of be-vooroordelen.

Het streven naar verbetering in deze gebieden kan leiden tot een hogere standaard van netheid en professionaliteit in alles wat we doen.

123 schoonmaken is een VOORstander van clean backlinks in een net werk & schoon promotie.

www.123schoonmaken.nl

Schoonmaak offerte(s) aanvragen

Schoonmaak Index vermelding

Schoonmaakbedrijf lid worden

*Schoonmaak Index vermelding, gratis
voor schoonmaakbedrijven gevestigd in NL

Dit zal sluiten in 11 seconden

You cannot copy content of this page

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan 123 schoonmaken helpen?